1401/11/23 یکشنبه
به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر :
جشن بزرگ انقلاب با حضور خانواده عظیم دانشگاهیان پیام نور استان آذربایجان شرقی برگزار شد:

1401/11/22 شنبه
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در جشن بزرگ انقلاب دانشگاهیان پیام نور استان ضمن تبریک دهه مبارک فجر؛ پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را مدیون حرکت انقلابی امام راحل دانسته و این حرکت را در امتداد حرکت انبیا عنوان نمودند.
 حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به ویژگی های خاص امام خمینی (ره)؛ مکتب، اصول و خط مشی امام در رهبری قیام را بی بدیل ذکر کرده؛ خدا محوری، دین مداری، تعقل و قانون مداری را از شاخصه های بارز این رهبر مردمی عنوان کردند و آن را تاثیرگذار در آینه اندیشه جهان اسلام دانستند.

سخنرانی، سرود، تجلیل از همکاران بازنشسته، فعالین فرهنگی و برگزیدگان مسابقات قرانی در سطح همکاران و فرزندان همکاران از برنامه های ویژه این مراسم بود.