1401/11/23 یکشنبه
در راستای افزایش همکاریهای چند جانبه :
دیدار دکتر جمال پور با مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی :

.

در این دیدار دکتر جمال پور با تبریک مسئولیت جدید به دکتر رضایی و آرزوی توفیق الهی برای ایشان؛ با گزارشی اجمالی از عملکرد آموزشی و فرهنگی دانشگاه پیام نور، به تشریح اهداف و سیاستهای دانشگاه و دستاوردهای آن که حاصل تلاش ارزشمند اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه است، پرداختند.
 دکتر جمال پور با قدردانی از تلاش های مجدانه صدا و سیما در پوشش اخبار و فعالیت‌های این دانشگاه، آمادگی این مجموعه دانشگاهی جهت همکاری و استفاده از تخصص دانشگاهیان در غنی‌سازی محتوایی برنامه‌های صدا و سیما را اعلام نمود.

دکتر رضایی نیز با استقبال از انتقال تجربه و تخصص دانشگاهیان در برنامه های رادیویی و تلویزیونی خاطر نشان شد : استفاده از دانش و تخصص اساتید حوزه و دانشگاه برای ما یک اصل است و تلاش خواهیم کرد برنامه ریزان و برنامه سازان در راستای تقویت نگاه علمی به مسائل مختلف جامعه در برنامه ها ، به شکل هدفمند و بهترین شکل از این ظرفیت استفاده کنند.